Sandra Rotmans

Sandra Rotmans

Sandra heeft Communicatiewetenschappen gestudeerd en heeft jarenlange ervaring in het geven van groepsfitness-lessen (aerobic, step-aerobic, BodyCombat, BodyBalance, Sh’Bam, Zumba). Ze is een enthousiaste ondernemer en zit altijd vol plannen.

Ton van Diepen

Ton van Diepen

Ton is muzikant in hart en nieren, hij is pianist, dirigent én gitarist en vindt het leuk om steeds iets nieuws te leren. Muziek maken is zijn lust en zijn leven. Als ondernemer is hij creatief en vindt hij het leuk om te pionieren.

Over ons

Ton & Sandra zijn getrouwd en hebben samen 5 kinderen  Ze hebben allebei een passie voor muziek, hij om muziek te maken en zij om er op te dansen. Tijdens haar jarenlange reis binnen de groepsfitnesswereld, ontdekte Sandra dat veel mensen, jong en oud, het heerlijk vinden om ongedwongen te dansen. Dit ontspant, geeft energie én is gewoon leuk. Dit bracht Sandra op het idee van 5MinuteDance. Ton creëert alle covers met de band en Sandra de choreografieën.

Ton & Sandra hebben in 2015 samen Prestige Vocal Groups opgericht. Deze zeer succesvolle popkorenorganisatie telt inmiddels 30 pop- en rockkoren in heel Nederland en groeit nog steeds.

Neem contact met ons op:

 

12 + 11 =


service@5minutedance.com
0172-799800

Adres:
Leimuiderdijk 200
2154MN Burgerveen

KvK: 62907603

 

Volg ons op: